tips

VIDEREDYRKNING

De fleste krydderurter er også egnede til videredyrkning. Plant fx om til en større potte eller udplant på et lunt sted i haven. Se vejledning for hver enkelt urt på siden "Krydderurter".

Bemærk: Alle Basilikumtyper er varmekrævende og trives kun udenfor i varme somre!

FISKERETTER

Helstegte fisk kan fyldes med friske krydderurter i bugen. Det giver en god smag både til fisken og saucen.

FÅ MEST UD AF DINE KRYDDERURTER:

Engrossalg kontakt (+45) 60 89 94 56

LÆKRE OG BRUGBARE

KRYDDERURTE TIPS

BEVAR KRYDDERURT

Vores urter er dyrket i en praktisk dobbeltbakke, som let kan skilles til to. Den passer ned i en almindelig potteskjuler. Ved jævnlig pasning med vand og gødning, vil du kunne bevare og have glæde af dine krydderurter i længere tid.

PRØV DIG FREM

Er du i tvivl om anvendelsesmulighederne for dine krydderurter? Tag et blad og gnid det mellem fingrene, mærk duften og lad fantasien få frit løb!

VARME RETTTER

Friske krydderurter, der anvendes i varme retter, skal først tilsættes til sidst, da noget af aromaen ellers kan gå tabt.

KRYDDERSMØR

Bland rørt smør med finthakkede friske krydderurter.

Lille Smørum Krydderurter A/S

Litauen allé 13 - Hal 20, stade 24

2630 Høje Taastrup

Tlf.: +45 60 89 94 56

Fax.: +45 36 30 16 88

 

Email: fey@akryd.dk

 

Gartneriet Lille Smørum Krydderurter

Skebjergvej 24,

2765 Smørum

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved